top of page
  • Bizerotalazım YouTube
  • Bizerotalazim Instagram
  • Bizerotalazim Facebook
  • Bizerotalazim Twitter
  • Yazarın fotoğrafıbizerotalazım

Mitari Camping | Halkidiki, Yunanistan

Güncelleme tarihi: 15 Mar 2023

Halkidiki bölgesindeki Nikiti sahil beldesinde yer alan Mitari Camping, bugüne kadar gittiğimiz tüm kamplar içinde ilk 3'e giriyor. Denizi, imkanları, düzeni ile çok beğendiğimiz ayrılırken kalbimizi bıraktığımız bir kamp alanı oldu.


Selanik'ten 110km, Kavala'dan 188km uzaklıkta yer alan Halkidiki bölgesinin Nikisi Beldesi'nde yer alan Mitari Camping Yunanistan gezimizin göz bebeği oldu.


Kamp Hakkında

Kendine özel bir koya sahip olan Mitari Camping'de deniz şahane!

Mitari Camping 3 bölgeden oluşuyor. Bu bölgeler denize yakınlık mesafesi olarak kodlandırılmış durumda. Biz orta yakınlıkta olan B bölgesinde kaldık, sahile gayet yakındık sadece deniz manzaramız yoktu :) Deniz demişken, kendine özel bir koya sahip olan Mitari Camping'de deniz şahane. Akşamüstü hafif dalgalanmalar başlasa da günün genelinde dümdüz bir denize sahip.


Sahil'de kendi şemsiye, sandalye veya havlunuzda direk kuma konumlanabilirsiniz. Yok ben şezlongda uzanıp güneşlenmek istiyorum ama yanımda yok derseniz de, sahilde yer alan Cafe Mitari size bu imkanı sunuyor. Bildiğimiz kadarıyla bu hizmet ücretsiz sadece cafeden bir şeyler sipariş etmeniz gerekiyor. Aramızda kalsın eğer gidip sormazsanız kimse gelip sipariş almıyor :)


Kampın imkanları yeterli mi?

Kampın imkanları arasında yok yok. Marketinden tavernasına, çamaşır makinesinden oyun parkına aklınıza ne geliyorsa düşünmüşler. İlk girişte sizi resepsiyon karşılıyor ve rezervasyonunuzu teyit ettikten sonra, motorlu bir görevli sizi kalacağınız alana götürüyor. Kampın içindeki yollar manevra yapabilmeniz için gayet geniş ve aynı zamanda toz olmaması için taşlık yapmışlar. Ağaçlarından arasından geçip kalacağınız alana geldikten sonra eğer satın aldıysanız elektriğinizi bağlıyorlar. Bu arada elektrik almanızı tavsiye ederiz, çünkü tüm alanlar ya ağaçların altında ya da güneşliğin altında. Yani güneş paneliniz olsa bile çok verimli olmuyor.


Ortak alanlarda banyo, tuvalet, kimyasal boşaltım alanı, çamaşır makinesi, çocuk parkı, taverna, market ve cafe'si bulunuyor. Restaurant/Cafe sahilde yer almakta olup gece gündüz hizmet veriyor. Market ise çok büyük bir market değil, günlük ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.


Ekstra olarak kamp alanının ayrı bir bölgesinde konteyner evler yer almakta. Bu bölgenin sahili de ayrı. Tüm detaylarına youtube videomuzda izleyebilirsiniz.


Kamp ücreti ne kadar?

Kampta 3 bölge yer alıyor ve fiyatlar hem bu bölgelere göre hem de tarihlere göre değişkenlik gösteriyor.


Yukarıda paylaştığımız 2022 fiyat listesinde de gördüğünüz gibi kamp A, B ve C olmak üzere 3 bölgeden oluşuyor. Bu bölgeler denize yakınlık derecesini temsil ediyor. Tablonun en başında yer alan tarihler ise sezonların fiyatlarını temsil ediyor. Yani fiyatlar hem rezervasyon yaptığınız bölgeye göre hem de tarihe göre değişkenlik gösteriyor.

Daha detaylı bilgi için rezervasyon sayfasına göz atabilirsiniz.


Kampta ekstra olarak elektrik ve internet alabilirsiniz. Elektrik almanızı tavsiye ederiz, çünkü güneş paneliniz olsa bile ağaçlar ve gölgelikler güneşten faydalanmanızı engelliyor. Sıcak suyunuz yoksa kamptaki duşlarda bu imkan var ama o da ücretli.


Not: Fiyat hesaplaması yaparken, karavan ücreti, kalacak kişi sayısı ve ücretini ayrıca hesaplamayı unutmayın.

122 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page