top of page
  • Bizerotalazım YouTube
  • Bizerotalazim Instagram
  • Bizerotalazim Facebook
  • Bizerotalazim Twitter
  • Yazarın fotoğrafıBize Rota Lazım

Evcan Camping | Marmaris

Güncelleme tarihi: 19 Mar 2023

Marmaris Bozburun Hisarönü Köyü'nde yer alan Evcan Camping'de Doğaya ve Huzura Kaçış.


Huzurlu, doğal ve otantik bir tatil deneyimi mi arıyorsunuz? Bozburun, Marmaris, Hisarönü Köyü'nde bulunan Evcan Camping'den başkasına bakmayın. Bir aile işletmesi olan bu kamp alanı, doğa, deniz ve güler yüzlü hizmetle çevrili eşsiz ve unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor.


Okaliptüs Ağaçları Arasında Sakin Bir Ortam


Okaliptüs ağaçları sayesinde ferahlatıcı bir gölge ve sakin bir ortama sahip kamp alanı

Evcan Camping tamamen okaliptüs ağaçlarıyla kaplı bir kamp alanına sahip, bu da ferahlatıcı bir gölge ve sakin bir ortam sağlıyor. Tabi rüzgar olduğu zaman yapraklarla uğraşmak ayrı bir konu. Burayı daha da özel kılan, nadir bulunan kırmızı kumlu bir plajın hemen yanındaki konumu.


Deniz ise normal sezonda berrak ve çocukların oynamasını güvenli kılan kademeli bir eğime sahiptir. Deniz derinliği 20 metreden sonra başlar ve rahatlatıcı ve güvenli bir yüzme deneyimi sağlar. Biz Eylül ayında gittiğimizde sıcak ve sakin fakat öğleden sonra dalgalı bir deniz ile karşılaşmıştık.


Olanaklar ve Hizmetler


Karavanınızı yerleştirdiğiniz noktada mutlaka elektirk ve su alanı mevcut bulunmakta. Rahatlıkla karavanınızın su ve elektrik ihtiyacını giderebiliyorsunuz. Karavanların yanında ayrıca, kamp sakinlerinin atık su sorunu yaşamamasını sağlayan bir kanalizasyon drenaj sistemi bulunuyor ki karavanınızı direk bu sisteme atık su hortumu ile bağlayabiliyorsunuz.


Kampın hemen girişinde gölgelikli bir otopark mevcut. Sezondaki yeterlilik oranı nasıl bilemeyiz ama Eylül ayında her zaman boş yerler mevcut oluyor.


Evcan Camping'de konforlu ve stressiz bir konaklama sağlamak için gerekli tüm olanak ve hizmetleri bulacaksınız. Güneş enerjisiyle çalışan sıcak su sistemi var ama akşamları bulaşık yıkarken sıcak su genelde kalmıyordu. Dört duş kabini periyodik olarak temizleniyor.


Bulaşık yıkama lavabosu (6 adet) ve çamaşır yıkama alanları (2 adet) mevcut. Erkekler ve kadınlar için ayrı tuvalet ve duş kabini mevcut.


Evcan Büfe'de gün boyunca çeşitli yiyecek ve içeceklerin tadını çıkarabilirsiniz. Burası aynı zamanda sosyalleşmek ve kâğıt ve tavla gibi oyunlar oynamak için de mükemmel bir alan. Evcan Büfe'den nefes kesici gün batımına tanıklık etme şansını kaçırmayın.



Kamp Kuralları


Evcan Camping'de huzurlu bir ortam sağlamak için belirli kurallar var. Kamp alanına geldiğinizde yerleşimi kamp müdürü veya yetkili kişi size gösteriyor ve kamp sakinleri kendilerine gösterilen alan dışında bir alana yerleşemiyorlar. Belirli bir düzen var diyebiliriz. Kamp alanında araç bulundurmak yasak ve araçların belirlenen alana park edilmesi gerekmekte.


Ayrıca gün içinde araçların çalıştırılabileceği belirli saatler vardır. Kampın estetiğini korumak için çamaşır ve bulaşık yıkama işlemleri belirlenen alanlarda yapılıyor.



Ekstra Hizmetler


Evcan Camping, sunduğu olanak ve hizmetlere ek olarak, konaklamanızı daha da keyifli hale getirmek için bazı ekstra hizmetler de sunmaktadır. Bunlar arasında özel bir fırından sabah ekmeği & simit, sabah gazeteleri ve damacana ile içme suyu temini yer alıyor.


Plaj kumu her sabah düzenlenip temizleniyor ve kamp alanı, kamp sakinlerinin hijyen, konfor ve huzurunu sağlamak için kesintisiz hizmet veriyor. Ayrıca her türlü mekanik ve elektrik sorununun çözümüne yardımcı olunuyor ve kamp bitiminde karavanını bırakmak isteyenlere özel park yeri sağlanıyor.


Marmaris Hakkında


Marmaris, Türkiye'nin Muğla ilinde yer alan güzel bir sahil kasabasıdır. Çarpıcı plajları, berrak suları ve canlı gece hayatı ile Türkiye'nin en popüler turistik yerlerinden biridir. Marmaris, modern yat limanı, lüks otelleri ve hem geleneksel Türk mutfağı hem de uluslararası yemekler sunan çeşitli restoran ve barlarıyla hareketli bir şehirdir.


Çam ağaçlarıyla kaplı dağlarla çevrili ve güzel bir doğal limana sahip olan kasaba, yat meraklıları için popüler bir destinasyondur. İster bölgenin zengin kültürel tarihini keşfetmek isteyin, ister sadece sahilde dinlenmek isteyin, Marmaris bir sonraki tatiliniz için mükemmel bir yerdir.


İyi Dilekler


Genel olarak Evcan Camping, güzel Hisarönü Köyü'nde sakin ve unutulmaz bir tatil deneyimi sunan gizli bir mücevherdir. Bugün rezervasyonunuzu yaptırın ve doğanın ve Evcan Camping'in güler yüzlü hizmetinin zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu gençleştirmesine izin verin.

18 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page